Demokveldjes


Wij zijn Lennard, Diana, Sven en Kalle Mokveld. In 2020 hebben wij ons huis gekocht om nog meer te genieten van het buiten zijn. En om onze mooie plek te delen met anderen.

In het dagelijks leven staat Lennard voor de klas en begeleidt Diana bedrijven bij organisatieveranderingen. Sven en Kalle studeren allebei.

We hebben jaren met de kinderen rondgetrokken op de fiets of met de wandelschoenen aan. Onze droom was om ooit een eigen plek te creëren in het buitengebied waar mensen bij kunnen komen van een dag fietsen of wandelen en tot rust kunnen komen.  In alle eenvoud genieten van een mooi plekje in de natuur. Die droom kunnen we nu laten uitkomen door de komende jaren onze tuin verder te ontwikkelen en vorm te geven.  Zp willen we onze mooie plek nog groener en inspiratievoller maken, voor onszelf en voor onze gasten.

In 2021 hebben wij heel wat gesnoeid, een zonneboiler geplaatst, houtwallen aangevuld en nog veel meer. Bekijk de foto’s voor een impressie.

Onze gasten en huisgenoten in 2021


In 2021 hebben wij meer dan 525 gasten mogen ontvangen. Zij hebben net als wij onze plek ontdekt. De reacties van onze gasten waren onder meer “wat een paradijsje”, “idyllisch” en “groene oase”. Ook hebben wij meerdere gasten meermaals mogen begroeten. Een mooie erkenning voor onze plek.

Ook veel dieren en insecten hebben onze mooie plek ontdekt. Of wij hebben hun ontdekt. Hieronder vind je een korte impressie van alle dieren die bij ons zijn neergestreken in 2021. Soms zijn ze gebleven en soms zijn ze net als onze gasten doorgetrokken naar een volgende bestemming.

Wij kijken uit naar 2022 en laten ons graag verrassen door nieuwe en terugkerende gasten. Tot ziens in 2022!

Grote logo wit