Demokveldjes


Wij zijn Lennard, Diana, Sven en Kalle Mokveld. In 2020 hebben wij ons huis gekocht om nog meer te genieten van het buiten zijn. En om onze mooie plek te delen met anderen.

In het dagelijks leven staat Lennard voor de klas en begeleidt Diana bedrijven bij organisatieveranderingen. Sven en Kalle studeren allebei.

We hebben jaren met de kinderen rondgetrokken op de fiets of met de wandelschoenen aan. Onze droom was om ooit een eigen plek te creëren in het buitengebied waar mensen bij kunnen komen van een dag fietsen of wandelen en tot rust kunnen komen. In alle eenvoud genieten van een mooi plekje in de natuur. Die droom kunnen we nu laten uitkomen door de komende jaren onze tuin verder te ontwikkelen en vorm te geven. Zo willen we onze mooie plek nog groener en inspiratievoller maken, voor onszelf en voor onze gasten.

In 2021 hebben wij heel wat gesnoeid, een zonneboiler geplaatst, houtwallen aangevuld en nog veel meer. En in 2022 is de Pipowagen flink onder handen genomen en hebben we een aantal bloemenvelden aangelegd op de camping. Ook zijn we langzaamaan onze tuin aan het transformeren van bloementuin naar voedseltuin. Bekijk de foto’s voor een impressie.

Onze gasten en huisgenoten 


In 2021 hebben onze gasten, net als wij, onze plek ontdekt. De reacties van onze gasten waren onder meer “wat een paradijsje”, “idyllisch” en “groene oase”. Ook hebben wij meerdere gasten meermaals mogen begroeten. Een mooie erkenning voor onze plek.

2022 stond in het teken van een warme en droge zomer waarbij de tuin langzaam van groen naar bruin kleurde. Helaas liep de vogel-. vlinder- en bijenstand door alle droogte ook terug tijdens het seizoen. Hopelijk zien we ze weer terug in 2023! Jij ook?

Hieronder vind je een korte impressie van alle dieren die bij ons zijn neergestreken in 2021 en 2022. Soms zijn ze gebleven en soms zijn ze net als onze gasten doorgetrokken naar een volgende bestemming.

Grote logo wit