Ook zo’n zin in een overnachting in een Pipowagen? Vanaf 15 maart zijn we open. Je kunt nu al reserveren

Ook zo’n zin in een overnachting in een Pipowagen? Vanaf 15 maart zijn we open. Je kunt nu al reserveren

Verblijf


Met een lengte van ruim 7,5 meter is het heerlijk toeven in de Pipowagen. De Pipowagen is voorzien van een tweepersoonsbed en een eigen keukentje met elektrische kookplaat, een koelkast en keukegerei voor twee personen. Ook heeft de Pipowagen een eigen toilet.

Ook buiten de Pipowagen heb je volop ruimte. Op je een eigen terras of in de schaduw van de berk. 

Je kunt in de Pipowagen heerlijk een paar dagen verblijven, maar meerdere weken is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden of doe een reservering.

bed in aanbouw
keuken in aanbouw

Goed om te weten


We delen graag onze groene, rustige stek met onze gasten en rekenen erop dat onze gasten net zo respectvol met onze plek omgaan als dat wij dat doen. Na 22:00 uur is er rust op de camping. Napraten bij de Pipowagen of het kampvuur mag zonder muziek.

De Pipowagen is geschikt voor maximaal twee personen. Het is toegestaan om huisdieren mee te nemen, mits aangelijnd op het terrein.

Bij de Pipowagen is een eigen terras en plek voor een klein tentje. Het is dan ook mogelijk om met maximaal twee extra personen bij de Pipowagen te kamperen. Er is ook een vuurkorf beschikbaar.

Voor het douchen en warm water kun je gebruik maken van de voorzieningen op de camping.

Je bent welkom vanaf 15:00 uur. Op de dag van vertrek maken wij graag om 11:00 uur de Pipowagen gereed voor de volgende gast.

Lees hier onze huisregels

 

 

 

 

 

 

Prijzen


per etmaal per standplaats

minimale verblijfsduur twee nachten (Hemelvaart en Pinksteren minimaal drie nachten)

1 persoon € 60,00
2 personen € 70,00
tent bij de Pipowagen € 6,50
extra volwassene € 10,00
extra kind € 6,00
krat hout € 6,00
dagbezoek € 2,50

De prijzen zijn inclusief water, douche, wifi, elektriciteit, parkeren, BTW, hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen(sloop), 2 handdoeken p.p., washandje, theedoek, keukenhanddoek, koffie en thee. Exclusief 4% toeristenbelasting.

 

 

 

keuken in aanbouw
Grote logo wit