Ook zo’n zin in een overnachting in een Pipowagen? Reserveer dan snel voor het voorjaar.

Ook zo’n zin in een overnachting in een Pipowagen? Een fijne plek als je van wandelen of fietsen houd, maar ook als je lekker wilt schrijven.

Verblijf


Met een lengte van ruim 7,5 meter is het heerlijk toeven in de Pipowagen. De Pipowagen is voorzien van een tweepersoonsbed en een eigen keukentje met elektrische kookplaat, een koelkast en keukegerei voor twee personen. Ook heeft de Pipowagen een eigen toilet.

Ook buiten de Pipowagen heb je volop ruimte op je eigen terras of in de schaduw van de berk. 

Je kunt in de Pipowagen heerlijk een paar dagen verblijven, maar meerdere weken is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden of doe een reservering.

bed in aanbouw
keuken in aanbouw

Goed om te weten


We delen graag onze groene, rustige stek met onze gasten en rekenen erop dat onze gasten net zo respectvol met onze plek omgaan als dat wij dat doen. Na 22:00 uur is er rust op de camping. Napraten bij de Pipowagen of het kampvuur mag zonder muziek.

De Pipowagen is geschikt voor maximaal twee personen. Het is toegestaan om huisdieren mee te nemen tegen en kleine vergoeding, mits aangelijnd op het terrein.

Bij de Pipowagen is een eigen terras en plek voor een klein tentje. Het is dan ook mogelijk om met maximaal twee extra personen bij de Pipowagen te kamperen. Er is ook een vuurkorf beschikbaar. We hebben dit jaar pallethout beschikbaar (à €5 per krat), maar je kunt natuurlijk ook je eigen houtblokken meenemen (mits het schoon hout is).

Voor het douchen en warm water kun je gebruik maken van de voorzieningen op de camping.

Je bent welkom vanaf 15:00 uur. Op de dag van vertrek maken wij graag om 11:00 uur de Pipowagen gereed voor de volgende gast.

Lees hier onze huisregels.

 

 

 

 

 

 

Prijzen


per etmaal per standplaats

minimale verblijfsduur twee nachten (Hemelvaart en Pinksteren minimaal drie nachten)

1 persoon € 65,00
2 personen € 75,00
hond € 10,00
tent bij de Pipowagen € 7,00
extra volwassene € 10,50
extra kind € 6,00
krat hout Zie bij Goed om te weten
dagbezoek € 2,50

De prijzen zijn inclusief water, douche, wifi, elektriciteit, parkeren, BTW, hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen(sloop), 2 handdoeken p.p., washandje, theedoek, keukenhanddoek, koffie en thee. Inclusief 4% toeristenbelasting.

 

 

 

keuken in aanbouw
Grote logo wit

Als ik thuiskom in mijn pipowagen op de camping omringd door groen, kan ik niet anders dan schrijven. Zodra mijn pen het papier raakt, vloeien woorden uit mij als de inkt uit mijn pen. Ik kijk op en zie mijn schrijvende ik weerspiegeld in het raam. Zo zie en hoor ik mij zelf het liefst. Stil schrijvend en voelend dat ik doe wat ik moet doen. Ik omarm mijn ervaringen. Al mijn ervaringen. En nog meer omarm ik dat ik het leven leef. Ik ben dankbaar.
(Dinsdag 17 augustus 2021).

Uit: Waarom reed je door de polder (Sarah Tulling)